schilderworkshops

ontdek de schilder in jezelf

In het hartje van het historische vestingplaatsje Heusden aan de Maas vind je ons atelier, waar je onbezorgd aan de slag kunt met verf en penseel. Met of zonder schilderervaring, een beetje inspanning en onze persoonlijke benadering geniet je van een paar heerlijk ontspannen schilderuurtjes. We hebben schilderworkshops voor iedereen: familie, vriendinnen en bedrijven. Al zo’n 18 jaar hebben we ervaring met het verzorgen van uiteenlopende schilderworkshops en, zoals lis altijd zegt, ‘het komt goed’. 

laat je creativiteit stromen 

Je hebt geen schilderervaring? Dat hoeft ook niet, want onze schilderworkshops zijn geschikt voor iedereen. Zelfs al heb je nog nooit een streek verf op een doek gezet. Door onze persoonlijke aanpak ben je gauw over je eerste schroom heen. Nadat we je iets verteld hebben over hoe je je schilderij kunt opbouwen, neem je zelf het penseel ter hand. En met onze motiverende, niet dwingende begeleiding schilder je beter dan je voor mogelijk had gehouden. Laat de boel de boel en geniet van het schilderen.

jouw schilderij

Je kunt schilderen vanuit je eigen idee of je laten inspireren door ideeën die in het atelier voor handen zijn. We zijn altijd bereid om met je mee te denken en adviezen te geven. De beloning voor je creatieve inspanningen is jouw eigen unieke schilderij. 

voor wie?

  • niveau*   voor mensen met en zonder schilderervaring
  • niveau**  voor mensen met enige teken- en/of schilderervaring 

wat doen wij voor je? 

Alle schilderworkshops zijn inclusief verf en andere benodigde materialen, beschermende kleding, koffie, thee en cake. Van het schilderproces maken we foto’s. Na de workshop ontvang je die in je mailbox.

de mogelijkheden

  • in het atelier een schilderworkshop met vrienden, familie of collega’s (6 – 20 personen) –  niveau*
  • 2paint een schilderworkshop voor 2 
  • op locatie schilderworkshop elders (vanaf 15 personen) –  niveau* 
  • Voor 3 – 6 deelnemers neem contact met ons op  

Veel schilderplezier

lis