schilderworkshops

ontdek de schilder in jezelf
Vol verwachting stap je het atelier van lis binnen. Misschien is het wel de eerste keer dat je gaat schilderen. Best spannend, al die potten verf, kwasten in alle maten en ezels met schilderdoeken die staan te wachten op jouw eerste streek op het canvas.  

laat je creativiteit stromen
Je hebt geen schilderervaring? Dat hoeft ook niet, want onze schilderworkshops zijn geschikt voor iedereen. Zelfs al heb je nog nooit een streek verf op een doek gezet. Door onze persoonlijke aanpak ben je gauw over je eerste schroom heen. Nadat we je iets verteld hebben over hoe je je schilderij kunt opbouwen, neem je zelf het penseel ter hand. In het atelier is volop inspiratie te vinden en lis geeft je graag de nodige tips, waardoor je meer vertrouwen krijgt. De beloning voor je creatieve inspanningen is jouw eigen unieke schilderij.

wat je verder nog moet weten
Het atelier bevindt zich in het hartje van Heusden-vesting, met op loopafstand voldoende parkeergelegenheid en horecagelegenheden. Alle schilderworkshops zijn inclusief verf en andere benodigde materialen, beschermende kleding, koffie, thee en cake. Van het schilderproces maken we foto’s. Na de workshop ontvang je die in je mailbox. Als je wilt komen schilderen met een Pluim dan kun je die bij ons inleveren en verrekenen met de workshopprijs. 

Veel schilderplezier,
lis

in het atelier
Vanaf 10 – 20 personen kun je bij lis in het atelier komen schilderen. Je kunt vrij schilderen of elkaars portret schilderen of een meerluik maken met je familie of collega’s. Bijna alles is mogelijk.
Prijs € 300,- voor 10 personen op basis van een workshop van 2,5 uur, waarbij wordt geschilderd op doeken van 24 x 30 cm., elke persoon extra € 20,-. De workshop is inclusief alle materialen, beschermende kleding, koffie, thee, cake en btw.
boek je workshop

op locatie
Voor groepen vanaf 15 personen komen we naar je bedrijf of een andere locatie bij jou in de buurt

 • we kunnen op een buitenlocatie schilderen of in je bedrijf
 • elk formaat doek is mogelijk
 • wij zorgen voor de voorbereiding ter plekke
 • en natuurlijk voor alle schildermaterialen, schorten en voldoende begeleiders
 • de schilderlocatie beschikt over directe aanwezigheid van stromend water, voldoende kunst- en/of daglicht
 • je zorgt zelf voor voldoende tafels en stoelen/krukken  Voor het schilderen in de buitenlucht is beschutting tegen zon en regen aan te bevelen
 •  prijs € 600,- voor 15 personen ex btw op basis van 2,5 – 3 uur schilderen op doeken van 30 x 40 cm
 • elke persoon extra betaalt € 35,- ex btw
 • de prijs is exclusief eventuele kosten voor huur van de locatie
 • de reiskosten bedragen € 0,25 per km
   boek je workshop